Smart laddning av företagsbilen

Är du företagare som värnar om miljön, och kanske ditt företag till och med är inriktat mot miljöfrågor, så är det såklart bättre ju mer medvetna val du gör i din egen vardag. Allt från maten du lagar till elen du använder påverkar mer än många tror, och därför blir varje aktivt val ett viktigt steg på vägen mot en mer hållbar framtid. I den här texten ska vi titta mer på ett smart sätt att ladda din elbil, genom det revolutionerande företaget Tibber.

Visa vägen med smarta lösningar

Det blir mer och mer populärt att välja elbilar av någon sort, antingen de som går 100 % på el eller hybridbilar där det även finns möjlighet att använda en viss del bensin om det behövs. Att populariteten för elbilar ökar beror både på höjda bränslepriser, att det finns fler laddstationer i landet och att fler och fler människor gör medvetna och aktiva val i miljöfrågor. För dig som företagare skickar det viktiga signaler till både kunder och andra företag du har kontakt med, om du visar vägen med elbilen du har valt. För att en elbil ska vara riktigt miljövänlig måste dock elen den laddas med komma från hållbara källor, och laddar du bilen hemma kan du se till att elen som används inte belastar miljön mer än nödvändigt. Du kan också hålla nere elkostnaderna genom att använda dig av Tibber och deras smarta och snygga Easee laddbox, som på ett revolutionerande sätt ger dig möjlighet att ladda bilen när elpriset är som lägst. Det innebär att laddningen schemaläggs till den tid på dygnet när du betalar lägst pris, och du kan även sätta en timer för när du vill att laddningen ska vara klar. Självklart kan du också välja en snabbladdning som genomförs direkt när du startar den.

Ladda båda bilarna

När du laddar din företagsbil med en Easee laddbox kan du vara helt trygg – den har en automatisk låsning av kabeln under laddning, den har jordfelsbrytare och tål både vatten, smuts och stötar. Dessutom finns realtidsmätare du kan lägga till, som kollar så att belastningen inte blir för hög så att huvudsäkringen går. Alla säkerhetskrav är uppfyllda, vilket gör att du kan vila tryggt i vetskapen att din bil laddas på allra bästa sätt. Att använda hemladdning till företagsbilen är såklart väldigt bra, men lockar såklart också till att även använda den smarta laddningen till din vardagsbil. Eftersom du kan välja mellan att ladda smart och snabbt, finns alla möjligheter att ladda två bilar då tiden kommer finnas för det.

För varje val du gör, både jobbrelaterade och i vardagen, kommer du stötta vägen till framtiden och veta att du gör vad du kan för att vi ska kunna lämna över jorden till våra barn utan att de ska behöva vara oroliga. Vi har alla en del i det ansvaret, och behöver vara så aktiva och medvetna vi kan för att barnen ska kunna ha en vacker framtid.